Loading...
AJANKOHTAISTA2018-10-07T20:13:31+00:00

Eheytä selkäsi nyt ja pidä stressi jäähyllä! Sunnuntaisin 2.9.-14.10.2018

VARAA JA MAKSA PAIKKASI TÄSTÄ! 

Selkä on koko kehoa kannatteleva ja monenlaista rasitusta sietävä.

Selkäkivut voivat johtua lantion virheasennosta, huonosta nukkuma-asennosta, liiallisesta stressistä, liian vähästä unesta, kireistä takareisistä tai vaikkapa kohtaamattomista tunteista. Suurin osa istuu aivan liikaa tai tekee muuten vain työtä selälle epäergonomisessa ja selkärankaa kuormittavassa asennossa.

MITÄ

Tämän seitsemän kerran intensiivin aikana, huollat kehoasi, mieltäsi ja sisintäsi.

Teemme tapaamisissamme harjoituksia selkärangan ja koko kehon liikkuvuuden lisäämiseksi, selän tukirangan vahvistamiseksi ja mielen aaltojen rauhoittamiseksi. Vähennämme stressiä kehossa ja lisäämme energian kulkua koko selkärangan alueella samalla, kun voimistamme ja vahvistamme kehoa. Yhdistettynä hengitykseen ja meditaatioon harjoitus vahvistaa seratoniinin (hyvänolon hormonin) tuotantoa, tasapainottaa hormonitoimintaa ja vahvistaa hermostoa sekä yleistä rauhan tunnetta. Vahva hermosto auttaa sietämään stressiä sekä pysymään rauhallisena .

MITEN

Pääasiallisena työkaluna on kundaliinijoogan tehokas teknologia, virtaavat koko selkärankaa ja hartiaseutua vetreyttävät harjoitukset, voimallinen hengitys ja rentoutus. Kaikki harjoitukset tehdään oman kyvyn mukaan. Jokainen harjoitus päätetään meditaatioharjoitukseen, jolloin kokonaisuus on syvällinen ja tehokas. Mielen rauhoittaminen on helpompaa, kun ensin koko kehoa on stimuloitu. Opit intensiivikurssin myötä pysähtymään itsesi äärelle ja kuuntelemaan sisäisiä viestejäsi herkemmin.

Tämä paketti sisältää myös YHDEN HENKILÖKOHTAISEN OPASTUKSEN/ Konsultaation, kotiharjoitukset, ja Facebook-ryhmän tuen.

”Jooga avaa ja vahvistaa siis selkää ja sitä ympäröiviä lihaksia todella tehokkaasti. Joogaamalla säännöllisesti voit korjata syyn, joka aiheuttaa selkääsi kipua.”

KENELLE

Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa kokemusta kundaliinijoogasta tai muusta joogasta eikä sinun tarvitse olla venyvä. Harjoitusmuotona kundaliinijooga sopii kaikille, mutta ei ole välttämättä kaikkia varten. Mikäli epäilet soveltuvuuttasi tai haluat tietää kundaliinijoogasta lisää, katso kohta Mitä on Kundaliinijooga.

Tämän aikajakson aikana saat tarvittavan kipinän selkärankasi ja kehosi hyvinvoinnista huolehtimiseen ja stressivapaampaan oloon. Lisäksi kurssi saattaa kasvattaa sisäistä iloa ja yhteyttä itseesi ja muihin.

Sitoutumalla kurssiin annat samalla itsellesi signaalin, että haluat todella asettaa oman hyvinvointisi etusijalle ja saat tueksesi ryhmän ja opettajan. Lähde siis mukaan!

Ohjaajana toimii kokenut Kundaliinijoogan ja shaktitanssin sertifioitu opettaja, henkinen valmentaja, retriittiohjaaja ja Maitabasan perustaja Anu Ramjas.

Kuntoutin ”kroonisesti kieroa selkärankaani” ja kipeää alaselkääni vuosia milloin hieronnan, milloin osteopatian avulla. Aloitin 10 vuotta sitten astangajoogan, mutta tuolloin se vain pahensi alaselänkipuani yrittäessäni vääntää itseäni asentoihin, jotka eivät selälleni sopineet. Vasta kun todella otin käyttööni hengityksen, tunnetyöskentelyn, löysin kundaliinijoogan, vapaamman liikeen, tanssin, huolehdin syvien vatsalihasten vahvistamisesta ja rupesin vähentämään stressitekijöitäni elämästäni, rupesi selkärankani vetreytymään. Näistä opeista syntyi tämä seitsemän kerran intensiivi. 75-vuotias äitinikin huoltaa selkärankaansa harjoitusvinkkieni turvin ja on selkästi keskivertoa nuorekkaampi. 🙂

Age is measured by the flexibility of the spine: to stay young, stay flexible

  • Koska: 7 Sunnuntaita alkaen 2.9. kello 18.30-20.00
  • Hinta: 225 eur sis. alv.
  • Yhden henkilökohtaisen ohjauksen (arvo 95 eur)
  • 7 kerran lähiopetuksen 1,5h
  • Kotiharjoitukset
  • Oman Facebook-ryhmän ja ryhmän tuen
  • Intensiivin aikana saat myös Maitabasan valmennuksista 10% alennuksen.
  • Mikäli et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

VARAA JA MAKSA PAIKKASI TÄSTÄ! 

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-