Loading...
ANU PARVIAINEN2018-12-16T12:44:42+00:00

Moi,

minä olen Anu.

Mukava nähdä sinua lukemassa tätä. Se kertoo suuresta rakkaudesta, jota kannat sydämessäsi. Sen rakkauden kohde on maailman tärkein ihminen, se olet nimittäin sinä.

Minulta meni vuosia ennen kuin ymmärsin tämän yksinkertaisen tosiasian. Ennen sitä yritin kasata itseäni ehjäksi ja onnelliseksi, milloin kumppanin, uran tai rahan kautta.

Kun aloin tutustua kaikkiin puoliini, siihen, kuka aidosti olen ja lopulta hyväksymään itseni ainutlaatuisena osana elämän loppumatonta virtausta, pystyin antautumaan läsnäololle, herkkyydelle ja todelliselle elämän voimalle, joiden aina olin tiennyt kulkevan matkassani, mutta jotka olivat pitäneet itseään piilossa pelkojen ja häpeän verhojen takana.

Oma transformaationi on antanut minulle ymmärrystä henkisen heräämisen ja ihmisyyden vaateista. Olen läpikäynyt matkan kuluessa syömishäiriön,  ahdistuneisuuden, masennuksen, läheisriippuvaisuuden, häpeän, kehoinhon, omia varjojani, vääristyneitä uskomuksiani ja monen monta kolkkaa. Kokemukseni myötä kykenenkin kohtaamaan, ymmärtämään, ohjaamaan ja tukemaan myös sinua syvällisesti tehdessäsi omaa matkaasi kohti vapauttasi ja sisintäsi.

Maitabasa tuotiin minulle unen välityksellä. Olin ollut muutamaa vuotta aiemmin vapaaehtoistyössä Zimbabwessa, jossa tuota sanaa käytetään osana kiitosta. Maitabasan myötä otin oman elämäntehtäväni vastaan ja autan kiitollisena muita löytämään omansa.

Olen valmentanut, fasilitoinut ja opettanut vuodesta 2012 Suomessa, Espanjassa, Portugalissa ja Zimbabwessa ja saanut todistaa valtavia muutoksia. Tällä hetkellä työskentelen pääosin Suomessa, jonne minua kutsuttiin palaamaan vuosi sitten. 

Käytän työssäni ja fasilitoinnissani lukuisia eri työkaluja yhdistellen länsimaista psykologiaa, holistisuutta, ikivanhaa joogista viisautta ja teknologiaa, tantran oppeja, tunnetyöskentelyä, hengitystä, meditaatiota, intuitiivista parantamista, kehotietoisuutta ja liikettä. Kaikkien näiden työkalujen ainoana tehtävänä on rakentaa ympäristö, jossa sinä voit kohdata itsesi turvallisesti ja inhimillisesti. Tällä hetkellä suoritan myös syvällistä ja transformoivaa Inner Guidance Tm – tutkintoa.

Tervetuloa läsnäoloon, tervetuloa kotiin itsesi äärelle.

Rakkaudella,

Anu Parviainen
Maitabasan perustaja

Ps. Käy myös kurkkaamassa YLE-areenasta ohjelma Seksiä vai ei.  Osuuteni löytyy 18.26 minuutin kohdalla.  Osuus on nauhoitettu Porvoon Open Yogan tiloissa. Sivustoltani löytyvää blogiani täydennän välillä. Kirjoitan jatkossa säännöllisen epäsäännöllisesti vieraskynää myös Naiseuden Voiman sivustolle.

Taustaa:

Olen alun perin Helsingistä, sittemmin maailman eri kolkkia kolunnut ja elämänmuutoksen tehnyt 39-vuotias coach (ICF-sertifioitu), vapaa tie – henkisen kasvun valmentaja (Kehtokoulu), entinen maajohtaja, ETM, kundaliinijoogan ja shaktitanssin opettaja (KRI), Red Tent naistenpiiri- ja tantratyöskentelyn fasilitaattori, muusikko, tanssija, ilmaisija,  ja toki paljon muutakin tai aivan muuta näiden nimikkeiden takana. Olen matkani varrella opiskellut ja kirjoittanut oppiakseni ja opettanut osatakseni ja näitä jatkan edelleen. Elän niin kuin itse opetan ja oppini tulee pääosin oman kokemuksellisen matkani turvin. Olen matkannut ”henkisellä polullani” 10 vuotta ja viimeiset viisi vuotta olen omistautunut täysin totuuden, tietoisuuden ja autenttisuuden palvelemiselle ja sen tutkimisellä. Yksi elämäntehtäväni on tukea ihmisiä heidän sisäisessä vapaustaistelussaan, pois peloista, haitallisista ja rajoittavista uskomuksista ja traumoista, häpeän vankilasta ja mielen koukeroista.  Rikkaus ja turva tulevat vain ja ainoastaan sisältämme.

Pyrkimyksenäni on matkallani murtaa myötätunnolla ja voimalla kaikki ne muurit, jotka pitävät rakkauden, totuuden, aitouden ja todellisen opastuksen loitolla mielen hälinän seassa ja auttaa samalla muita.

Kun vapaudut häpeästä, alat elämään. Täydellisyyden tavoittelu tai itsesi pienentäminen johdattaa sinut vain harhaan. 

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-