Moi,

minä olen Anu.

Autan sinua siinä, että löydät yhteyden takaisin itseesi ja sytytyt sisälläsi olevan valon.

Kiva nähdä sinua lukemassa tätä. Se kertoo suuresta rakkaudesta, jota kannat sydämessäsi. Sen rakkauden kohde on maailman tärkein ihminen, se olet nimittäin sinä.

Minulta meni vuosia ennen kuin ymmärsin tämän yksinkertaisen tosiasian. Ennen sitä yritin kasata itseäni ehjäksi ja onnelliseksi, milloin kumppanin, uran tai rahan kautta, sillä niinhän minulle oli opetettu. Saavuttaessani haluamani, en kuitenkaan ollut onnellinen.  Elin päässäni ja tiedostomattani suuren häpeän, egon, traumojeni sekä niiden ehdollistumien ja uskomusten vankina, joita luulin todeksi, ja jotka loivat elämääni. Herätessäni tähän ymmärrykseen, lähdin askel askeleelta eheyttämään kuorien alla olevia haavojani ja kävelemään takaisin todellisen itseni luokse.

Siinä samalla muuttui koko elämäni.

Matkan myötä löysin itsestäni lopulta aidomman vapauden, viisauden ja herkkyyden. Sain myös initiaation pyhään feminiinisen johtajuuteen ja löysin takaisin valon, aitouden ja luovuuden lähteelle. Karkailin vuosikausia Suomesta pois, kunnes löysin luonnostamme juureni ja ikiaikaisen elämänkipinän ja ilon. Tai ne löysivät minut! Viimeiset kaksi vuotta olenkin asunut käytännösä luonnossa.

Olemme eläneet jo vuosituhansia hyvin maskuliinisessa maailmassa, jossa harva voi hyvin.  Nyt on aika muuttua.

Feminiininen energia, voima ja viisaus ovat ne avaimet, jotka meillä on ollut aika lailla kadoksissa, mutta  joilla moni meistä löytää itsestään puuttuvia palasia sekä harmoniaa. On aivan käsittämättömän ihanaa sallia itsensä olla ihan kokonainen ja aito. Feminiininen erergia on usein juuri se voima, jolla suojakuoremme murtuvat – eli ne defenssit tai varjon osaset,  jotka pitävät meidät poissa itsestämme, totuudesta ja tuntemisesta.  Mitä enemmän kykenemme sisällyttämään itseemme erilaisia puolia, sitä vähemmän niitä peilataan meille ulkomaailmasta. Toisinsanoen, triggerit vähenevät ja kykenemme olemaan läsnä entistä helpommin. Feminiininen energia tarvitsee parikseen eheän maskuliinisen energian, ja kun nämä kaksi tanssivat yhdessä, voimme hyvin.

Vaikka jokaisella on oma polkunsa ja oppiläksynsä, vain oman prosessini myötä kykenen kohtaamaan ja näkemään sinut aidosti.

Nyt voisin kutsua itseäni ehkä uuden ajan ”villiksi” naiseksi, jolla on hyvin laaja ja monipuolinen työkalupakki, josta ammennan tarpeen mukaan. Olen opiskellut  ja harjoittanut joogateknologiaa, valmentamista, tanssia, musiikkia, tantraa, henkistä valmennusta, meditaatiota, terapeuttisia prosesseja, tunnetyöskentelyä, shamanismia, erilaisia kehollisia hoitomodaliteettejä ja opiskellut trauman eheyttämistä. Minusta on muovautunut samalla heräämisen ja kehollistuneen henkisyyden, aidon ja rohkean ihmisyyden, pyhän feminiinisen viisauden ja piilotetun voiman opas ja parantaja. Olen kasvanut siksi, jota olisin itse tarvinnut niin kipeästi matkalleni tueksi. Olen edelleen keskeneräinen ja jatkan matkaani, mutta samalla kokonaisempana ja aidosti elinvoimaisempana kuin koskaan ennen. Oppimishaluni on loputon.

Opastan ja näytän valoa vapautta ja elävämpää elämää kohti. Analysointi ja teoria antavat raamia, mutta voimaantuminen käynnistyy, kun siihen valjastetaan keho ja tunne/ energiatyöstentely. 

Teen työtäni monella tasolla ja autan sinua transformoitumaan syvällisesti heti, kun olet muutokseen halukas ja valmis. 
En kuitenkaan muokkaa sinua eikä minulla ole odotuksia tai agendaa sinulle. Mutta tuen ja haastan sinua, jotta oivallat, vapaudut, eheydyt ja löydät suuremman ymmärryksen sisältäsi. Sinä päätät, kuinka syvälle kävelet ja minkälaisella agendalla. Kerron myös, jos en ole mielestäni se henkilö, kuka sinua parhaiten voi auttaa.

Kun ymmärrät, että vastuu omasta hyvinvoinnistasi ja elämästäsi on sinulla itselläsi, ei kenelläkään muulla, muuttuu suhde elämääsi kertaheitolla. Nyt voitkin todella vaikuttaa ja toimia elämässäsi luojana. Se on voimaannuttavaa! Matka ei ole aina helppoa tai miellyttävää, mutta omasta mielestän ainakin, se on sen arvoista.

Lämmöllä odotan, että pääsen tukemaan matkaasi!

Anu Parviainen

 

 

 

Ps. Käy myös kurkkaamassa YLE-areenasta ohjelma Seksiä vai ei.  Osuuteni löytyy 18.26 minuutin kohdalla.  Osuus on nauhoitettu Porvoon Open Yogan tiloissa. Sivustoltani löytyvää blogiani täydennän välillä. Kirjoitan jatkossa säännöllisen epäsäännöllisesti vieraskynää myös Naiseuden Voiman sivustolle.

Koulutustaustaa:

Olen valmentanut, fasilitoinut ja opettanut yksilöitä ja ryhmiä kansainvälisesti kuusi vuotta olen ollut täysin omistautunut myös omalle matkalleni. Erityisen innostunut olen nyt Inner Guidancesta, jota käytän työssäni paljon.

-ETM, Helsingin Yliopisto
-Kundaliinijoogan opettaja
-Shaktitanssin opettaja
-ICF-sertifioitu coach 3 vuotta
-Vapaa tie- henkisen kasvun valmentaja (Kehtokoulu), 2 vuotta
-Tantrafasilitaattori (avustin vuosia myös mm. Komala Lyraa ja Prem Santoshia)
-3 tason Aguahara-vesihoitoja
-Reiki 1 taso
-Hypnoosin ja NLP:n perusteet, Henkinen Enneagrammi, Modernin psykologian opinnot ja terapeuttiset menetelmät
-Red Tent- naistenpiirifasilitaattori
-Shamanistiset metodit ja oman rummun valmistus alkutekijöistään
-Bodywork taustaa – intuitiivinen kosketus, dearmoring, energeettinen hoito, tantrinen kosketus
-Inner Guidance -fasilitaattoriksi kouluttautuminen alkoi 08/2018

Työtaustaa ( viimeisimmät)
MAITABASA 2017
Freelancer 2014-2017
Cision Finland, Maajohtaja
Done Information, Asiakaspalvelupäällikkö
Espanja: Handelai C&G, Markkinointipäällikkö

Pyrkimyksenäni on matkallani murtaa myötätunnolla ja voimalla kaikki ne muurit, jotka pitävät rakkauden, totuuden, aitouden ja todellisen opastuksen loitolla mielen hälinän seassa ja auttaa samalla muita.

Kun vapaudut häpeästä, alat elämään. Täydellisyyden tavoittelu tai itsesi pienentäminen johdattaa sinut vain harhaan. 

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-