TANSSIVA LUONTOVIIKONLOPPU – Paluu autenttisuuteen

/TANSSIVA LUONTOVIIKONLOPPU – Paluu autenttisuuteen
Ladataan Tapahtumat

KOHTAA AUTENTTISEMPI LUONTOSI, HERÄTÄ AISTEJASI, SULATA PIDIKKEESI JA SUKELLA PINTAASI SYVEMMÄLLE KAUNIISSA PORVOON SAARISTOSSA

MINKÄLAISELLE MATKALLE ANTAUDUT?

SYYSKUU kutsuu luokseen luontomatkaajat sisäinen ja ulkoisen tanssin ja autenttisuuden pariin.

Viikonlopun aikan voit viettää aikaa ilman kännyköitä,  liikenneruuhkaa, kaupungin melua ja hengittää itseesi puhdasta ilmaa, luonnon juurevuutta, muuntuvuutta ja eheyttävää voimaa. Liikumme ulko-ja sisätiloissa kohti autenttisempaa olemustamme, jonka voima piilee läsnäolossamme. Tutustumme myös yhteisöllisyyden parantavaan voimaan.

LIIKE ULKONA
Vietämme aikaa vapaa tanssin ja olemisen parissa luonnossa. Tutkimme sisältä kumpuavaa liikettä, johon yhdistyy hengitys ja rajoittamaton vapaus. Mitä syvemmin itseämme ja kehoamme kykenemme aistimaan sisältä käsin ja kuorimaan ehdollistumiamme, sitä suuremmassa yhteydessä voimme kokea myös luonnon ja toiset ihmiset kehomme ulkopuolella ja toisinpäin.

LIIKE SISÄTILOISSA

Mikä tekee Inner Guidancesta/ Dancesta ainutlaatuisen on se, että samassa tilassa on tilaa aivan kaikille! 

Inner Guidance/Dance  on  vapaa matka, jossa musiikki, äänet, kosketus ja fasilitointi johdattavat sinut katsomaan syvemmälle sisimpääsi kehon oman viisauden avulla. Matka aloitetaan useimmiten makuuasennossa, mutta se saattaa päättyä vaikkapa sisäisen tanssin lisäksi ulkoiseen tanssiin. Inner guidance toimii emotionaalisella, kinesteettisellä, henkisellä, psyykkisellä, fyysisellä ja energiatasoilla. Jokainen ja jokaisen prosessi on hyvin yksilöllinen ja erilainen ja ryhmässä tehtynä kokemus, joka jokaisella on täysin omansa, lisää sallivuutta ja yhteisöllisyyttä. Inner Guidancessa luodaan luova, rajoittamaton ja vapaa tilaa, jossa voit tutkia ja sukeltaa autenttisuuteen syvemmin. Prosessi voi lisätä itsetuntemusta, oivallusta, pakkaantuneiden tunteiden vapauttamista, energioiden liikettä, oman mielen dynamiikan todistamista ja syvää sukellusta pinnan alle tai jotain muuta. Inner Guidance saattaa avata syvästi myös mielen takaista suurempaa tietoisuutta tai rentouttaa kevyesti. Matkaa ei voi kuvata, se täytyy itse kokea.

 

Luontoviikonlopun aikana TULET OPPIMAAN turvallisesti siis lisää itsestäsi, hengityksesi voimasta, luonnostasi, meditaatiosta, somaattisesta liikkeestä ja siitä, miten kuorikerroksia puretaan ja ollaan läsnä sallien itselle ja toisille. Ja ehkä siitä, että olemme riittävän hyviä epätäydellisinä ihmisinä. Usein irtiotto lisää myös uudenlaista inspiraatiota ja voimavaroja omaan elämään.

KOSKA: 6.-8.9.2019.
Aloitamme perjantaina kello 18, voit saapua kello 16.30 alkaen pystyttämään telttaasi ja laskeutumaan luontoon.

MISSÄ: Vessölandet, Porvoo. Tarkemmat saapumisohjeet kerrotaan osallistujille.
Porvooseen pääset helposti ja nopeasti bussilla. Osallistujien kesken sovitaan myös kimppakyydeistä.

HINTA: 195 euroa sisältäen ohjelman, ohjauksen, ruoat ja majoituksen omissa teltoissa. Paikkoja on maksimissaan kuudelle ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Viikonloppu soveltuu kaikille eikä osallistuminen edellytä mitään erityisiä tanssi- tai luontaitoitoja tai kokemusta inner Guidance-prosessista. Tule sellaisena kuin olet.

Ruokailemme sään helliessä ulkona, muutoin sisätiloissa. Tanssi-ja liikeharjoitukset teemme ulkona luonnossa ja inner Guidance matkan sisätiloissa.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: info@maitabasa.com
Anu Parviainen/ 040 590 0580

OTA MUKAAN:
Säähän kuin säähän ja liikkumiseen sopivat varusteet, omat ruokailuvälineet, juomapullo, telttamajoitustarvikkeet, lämmintä päällepantavaa, taskulamppu ja omaa purtavaa niin halutessasi. Vältäthän voimakasta kosmetiikkaa ja hajusteita. Ota mukaasi mielellään ekohajoava shampoo/pesuaine ja meikkiä et tarvitse viikonlopun aikana ollenkaan.

TUKIKOHTAMME VESSÖN- saaressa ( pääset perille autotietä pitkin) on mäntymetsän siimeksessä sijaitseva luontopirtti. Majoitumme teltoilla sen ympäristöön.  Käytössämme on  ulkopuusee, peseytymiseen sauna ja meri löytyy viiden minuutin kävelymatkan päästä.  Viikonlopun aikana tarjoamme illallisen (pe), aamupalan, lounaan ja illallisen (la) sekä aamupalan ja lounaan (su).  Ruoka on yksinkertaista vegaanista ja gluteenitonta kasvisruokaa ja autamme kaikki ruokailun toimivuudessa.

OHJELMARUNKO ( saattaa muuttua sään mukaan)

Perjantai:

18 aloitamme yhteisellä ruokailulla ( tätä ennen majoitusten pystyttäminen. Voit saapua kello 16.30 alkaen)
19-21 laskeutuminen, viikonlopun raamit ja iltaohjelma

Lauantai
8-9 aamiainen
9.30-12.30 tanssiva luonto
13-14 ruokailu
14.30-17.30 Inner Guidance -matka
17.30-19 sauna ja omaa aikaa reflektoinnille
19-20 illallinen
20-21 Iltapiiri

Sunnnuntai
8-9 aamiainen
9-10  meditatiivinen luontoni ja hengitys
10.30-12.30 Luottamusharjoituksia luonnossa
13-14 lounas
14-14.30 Pakkaaminen 1/2
14 -15.30 loppupiiri ja leirin sulkeminen
15.30-16 Pakkaaminen 2/2

LUONTOVIIKONLOPUN  LOPETUS KELLO 16

OHJAAJANA toimii autenttisen liikkeen ja elämisen ohjaaja, luontoeläjä, Inner Guidance fasilitaattori, joogaohjaaja ja matka itseen – valmentaja Anu Parviainen.