Ladataan Tapahtumat

PEHMEÄ NAISEUS 30.5.-2.6.2019

VARAA PAIKKASI: info@maitabasa.com

”I am a woman. I am soft. I hold my heart out in my palm and let others touch the warm surface. I listen with my eyes closed and let stories wash over my skin like rain. I speak my emotions to life, let them run wild like horses through an open field. I do not fear or hold back.”

Tällä neljän päivän intensiivillä kokoonnumme naiseutemme äärelle. Vetäydymme arkielämän humusta muistaaksemme itsemme.  Annamme huomiomme pyhälle feminiinisyydelle pehmeyden kautta. Jalostamme kokonaisvaltaista lempeyttämme sekä availemme kehomme nautinnon ja luovuuden eliksiirejä. Puhdistamme ja aktivoimme kohtumme ja teemme helppoja Yoni-egg -harjoitteita. Huomioimme ja kuuntelemme kehoamme, sen viisautta ja viestejä. Vapautamme ylimääräisiä tukoksia pehmeyden tieltä. Kuulemme voimatarinoita  ja luovumme haitallisista taakoista. Tuemme toinen toisiamme, tulemme nähdyiksi ja kuulluiksi syvällisesti. Vietämme aikaa luonnossa ja verkostoidumme toisten upeiden naisten kanssa. Ja toki nautimme ihanista puitteista.

Tällä intensiivillä pääset tutustumaan myös syvälliseen ja transformoivaan Inner Guidance -työskentelyyn!

Aamut aloitamme lempeästi joogaten, tanssien tai sisäisellä liikemeditaatiolla. Päivään kuuluu myös muutama työpajatyyppinen osuus, jossa yhdistellään erilaisia kehollisia harjoitteita ja illalla on luvassa  yllätyksiä.  Ja toki sinulla on myös omaa aikaa, jonka voit viettää leväten, luonnossa kävellen, päiväkirjaasi kirjoittaen tai tutustumulla toisiin sisariin.

Avaamme pirskahtelevaa luovuuttamme, iloamme, kauneutemme ja oman äänemme voimaa ”sielusta asti laulamalla.”

PEHMEÄ NAISEUS moduulin suojelijona toimivat  egyptiläinen jumalatar Hathor & kiinalainen jumalatr Quan Yin. Hathor on Egyptiläinen rakkauden ja voiman kuningatar ja  Quan Yin kiinalaisten  jumalatar, joka edustaa rakkautta ja myötätuntoa.

”Kuan Yinin pohjaton lempeys ja kyky lohduttaa tuovat helpotusta kaikkiin tuskiin. Kuan Yin on itse niin valaistunut, että hänestä voisi tulla buddha, mutta hän on luvannut pysyä ihmisten tukena niin kauan, kunnes kaikki ihmiset ovat valaistuneet”

KENELLE: Henkisestä kasvusta, kehollisuudesta ja naiseudesta sekä pyhästä feminiinisyydestä kiinnostuneille naisille. Intensiivi ei sovi  sinulle, mikäli sinulla on mielenterveyshäiriöitä, käsittelemättömiä vakavia traumoja, olet raskaana tai sinulla on muita terveydellisiä ongelmia.

KOSKA: 30.5.2.6. (huom. helatorstai!) Aloitamme torstaina n. kello 14 ja päätämme sunnuntaina kello 16 mennessä.

MISSÄ:  Villa Solhaga, Petuntie 375-1, 25640 Förby / www.villasolhaga.fi
Saapuminen: Pyrimme järjestämään kimppakyytejä osallistujien kesken

HINTA:  Fasilitointi 350 euroa sisätää alv:n. Aikainen lempeä nainen 270 eur 30.3. mennessä. Täysi ylläpitö 186 euroa maksetaan erikseen.
Varausmaksu 15o euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja sitä ei palauteta. ( Ellei kurssi peruunntu)
Lisä-ja maksutiedot: info@maitabasa.com.

Saat lähempänä retriittiä ohjeet tarvittavista varusteista.

Tämän ihanan kokoontumisen ohjaa konenut naisten voimaannuttaja, henkinen opettaja ja fasilitoija Anu Parviainen. Anu on  oman elämänsä seikkailija ja papitar sekä MAITABASAN luojatar.  Voit tutustua Anuun täältä lisää http://www.maitabasa.com/anu-parviainen/
tai MAITABASAN Facebook-sivujen kautta.

” Anu on rohkea ja inspiroiva fasilitaattori”

” Anulla on kyky sulattaa ihmiset yhteen”

”loistava ope”

”Anulla on lahja saada ihmiset tuntemaan olonsa tervetulleiksi, nähdyiksi ja kuulluiksi. Hän osaa napakasti erottaa draaman ja egon valtapelit ja ohjata oppilaita kohti todellista potentiaaliaan ja sielun loistetta”

AVAINSANAT: Tantra, henkisyys, musiikki, naiseus, lempeys,kohtu, luonto, villi nainen, tanssi, valaistuminen, autenttisuus, naistenpiiri, luovuus