TANSSIA, HIKEÄ JA ILOA

/TANSSIA, HIKEÄ JA ILOA
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

TANSSIA, HIKEÄ JA ILOA – LEIKKIKENTTÄ AIKUISILLE
YES WE CAN! 🙂

Kun Famen ja Flasdancen aikakauden unelmat, afrikkalaisten rytmien irrottelu ja latinojen sensuaalisuus sekä ekstaattinen liike kohtasivat tanssilattialla, syntyi vapauden ja ilon leikkikenttä aikuisille.

Lähdetkö leikkiin mukaan?

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Moi olen Anu, olen aina rakastanut tanssia, joten nyt on aika luoda sellaista, joka saa joka osaseni kipinöimään, sillä tiedän, että näin on luultavasti sinullakin.

ELI MITÄ?
Luvassa on kehoa avaavat maukkaat venyttelyt, seksikkään, sheikkaavan ja hauskan koreografian harjoittelu, vapaata ekstaattista tanssia ja lopuksi kevyt rentoutuminen. Työpajassa saat päästellä kaikki haudatut ja aktiiviset tanssiunelmasi ilmoille, löytää diivoimmat eleesi ja liikkeesi, kuumimmat pyörityksesi ja draamallisimmat käännöksesi ilman sensuuria. Sisäinen onni on ulkoista tekniikkaa ja täydellisyyttä tärkeämpää täällä. Musiikkina iloa ja inspirointia sekä sisäistä tulta ja intohimoa hellivät äänimaastot.

Tässä kolmen tunnin iloa ja hauskuutta ja rentoutta tuottavassa iltapäivässä pääsemme käyttämään kehojemme ja ilmaisumme koko upeutta ilman rajoitteita.

Tanssimatka soveltuu sinulle, jos entuudestaan suorastaan rakastat tanssimista!

”Tanssi ja onnellisuus yhdistyvät lantiossa. Eikä ole väliä, kumpi tulee ensin, sillä ne kummatkin stimuloivat toisiaan.”

KOSKA: 18.5.2019, klo 14.30-17.30
Missä: Esitystaiteen keskus, sali 3
Kaasutehtaankatu 1. Suvilahteen pääset joko Kalasataman tai Sörnäisten metroasemilta, myös bussi 58 tulee Suvilahden kupeeseen.

Avaushinta: 35 eur*/ 45 eur * 5.5. mennessä
Työpajan loppuun nautimme pienestä purtavasta ja teestä ja mahdollisuudesta jakaa tämä yhteinen kokemus

Paikkoja rajallinen määrä. Toimi ja varaa omasi tästä.😉

OTA MUKAAN:
Verkkarit, tanssivarusteet, juomapullo ja oma joogamatto sekä peite.

Ja mikäli tämä työpaja saa kannatusta, jatkamme syksyllä tanssitunteja!

Ohjaajana Anu Parviainen
Olen tanssinut ennen kuin osasin kävellä ja matkani varrella tanssinut erilaisia tyylilajeja afrosta balettiin, kunnes ne kaikki jäivät. Löysin tanssin uudelleen päälle kolmekymppisenä ja sen jälkeen olen ohjannut vapaata tanssia ja shaktitanssia vuodesta 2014. Tämä työpaja ei edusta mitään ismiä, uskontoa, tanssilajia tai dogmaa ja on täysin oma luomukseni sekä osa omaa unelmaani. Tanssin, vaikka ketään ei näkisi ja tanssin, vaikka kaikki katsovat -sitä on luonnollisin vapaus keholleni ja tanssi on myös nopein tie onneen! www.maitabasa.com