TIETÄJÄNAISTEN PALUU RETRIITTI 26-28.10.2018

/TIETÄJÄNAISTEN PALUU RETRIITTI 26-28.10.2018
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

TIETÄJÄNAISTEN PALUU
Kurssikeskus Elontuli

Tietäjänaisen viisaus ammentuu hiljaisuudesta, tuntemisesta, yhteydestä, kehosta, luonnosta ja syvästä näkemisestä. Hän näkee kaiken epäaidon lävitse ja hänen katseessaan on jotain ikiaikaista. Tietäjänaisesta voidaan käyttää myös arkkityyppisesti sanaa noita tai papitar. Noita tunnistaakin toisen noidann katseesta, ehkä makeasta virneestä: ”ai, sinäkin olet täällä taas.”

Tietäjänaisen viisaus ja suuruus on edelleen mysteeri maailmalle ja erityisesti naiselle itselleen. Sitä on vaikea käsittää, sillä tieto ei perustu kirjoihin, analysointiin, kilpailuun, teknologiaan tai mihinkään älylliseen. Tietäjanaisen olemuksen aistii vahvuutena, läsnäolona, ajattomana ja iättömänä viisautena ja itsenäisyytenä, johon on sekoittunut lapsenomainen viattomuus ja villin naisen vapaus. Tietäjänaisen tapaa äidin rakkaudessa ja nuoren neidon leikkisyydessä. Tietäjanaisella on luonnollinen yhteys lapsiin ja eläimiin, sillä he resonoivat kaikki puhtaassa ja syvässä värähtelyssä. Tietäjanainen näkee pimeään ja ammentaa sieltä ykseyden voimavarat. Pimeä metsä on tietäjanaisen koti ja turva, sillä hän on ymmärtänyt, että niissä ei olekaan mitään pelättävää. Samalla tietäjanainen suojelee rakkautta ja viattomuutta.

Tietäjanaisesta löytyy kaikki elementit (maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri), mutta hänen salainen elementtinsäi on eetteri- tai henki, joka taianomaisesti kutoo hänen koko olemuksensa ja persoonallisuutensa kokonaiseksi. Tietäjänainen on henkisesti herännyt ja on juurruttanut itseensä henkisen ja hengellisen auktoriteetin ja opastaa tarvittaessa muita.

Kun nainen juurruttaa itseensä tietäjanaisen, hän elää elämäänsä vahvuudesta, rohkeudesta, ymmärryksestä ja myötätuntoisuudesta seuraten omaa kutsumustaan, sisäistä valoaan ja
elämäntarkoitustaan.

Tietäjanaisen ei tarvitse puskea, sillä hän on ymmärtänyt, että turva löytyy olemisesta. Tietäjänaisen ei tarvitse myöskään kilpailla, perustella, analysoida, todistaa arvoaan tai yrittää olla jotain, mitä hän ei ole, mutta hän ei myöskään pienennä itseään, jotta muut tuntisivat hänen rinnallaan olonsa mukavammaksi. Tietäjänainen uskaltaa pyytää apua, sillä hän valitsee nöyryyden uhriutumisen sijaan. Hän on voimakas, vahva, intuitiivinen ja myötätuntoinen ihmisyydelle ja hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Juuri tietäjanaisen arkkityypin myötä nainen voi herättää itsessään todellisen feminiinisen voimansa, luovuutensa ja kehollisen viisautensa, johon kuuluu kiinteänä osana seksuaalisuus.

Tietäjänaisten paluu – noitapiiri kokoontuu lokakuun viimeisenä viikonloppuna pimeyden vallatessa maatamme. Tulemme voimaantumaa ja eheytymään sekä voimistamaan suhdettamme ja sidettämme toisiimme, itseemme, naisen kehoomme, kohtuumme, lantioomme, viisauteemme sekä sydämiimme. Avaamme yhteyden taikuuteen sekä mielen ja rajallisen persoonallisuutemme taakse. Jaamme sydämestä, totuudesta ja aitoudesta juuri sitä, mikä on meille juuri nyt ajankohtaista ja tuemme toinen toisiamme matkallamme. Juurrutamme viikonlopun aikana tietoisuutta ja viisautta kehoomme ja avaamme intuitiotamme sekä sydänkeskustamme vastaanottamaan ja kanavoimaan rakkautta. Täytämme omia akkujamme ja levähdämme hetlken tässä väkevässä ja syvästi eheyttävässä piirissä, jotta jaksamme taas kävellä keveämmin pimenevää loppuvuotta kohden.

Työskentelemme viikonlopun aikana sekä yksilö- että kollektiivitasolla. Tuomme valoon ja eheytämme niitä tietäjänaisen voimaan ja viisauteen sekä henkiseen& hengelliseen johtajuuteen liittyviä osia, joita on pelätty, vähätelty, häpäisty, kielletty, demonisoitu, alistettu, halveksittu ja painettu alas jo vuosituhansia patriarkaalisen yhteiskunnan sanelemana niin tehokkaasti, että naisesta itsestään on tullut oman tietäjänaisensa ja siten viisautensa sekä voimansa suurin vastustaja ja este. Nämä osat ovat kuitekin niitä naiseuden varjoissa piileviä voimia, joita omaan voimaansa matkaavan naisen on vääjäämättä kohdattava ja uskallettava ilmaista yksin.

Harjoituksemme sisältävät mm. läsnäoloa, tantrisia harjoitteita, rituaaleja, rummutusmatkoja, hengitystyötä, joogaa, tanssia, tunnelukkojen vapautusta, vapauttavia venyttelyitä, lantionalueen harjoituksia, arvostavaa ja rakkaudellista kosketusta, rituaaleja, sisäistä ohjausta, luottamuksellista jakamista, meditaatioita ja muita terapeuttisia prosesseja. Ja toki luvassa on myös luonnon juurevaa voimaa, hyvää kasvisruokaa, musiikkia, naurua, taikoja ja vapaa-aikaa.

Tietäjänaisten paluu – (rakkauden) noitapiiri on naiselle, joka on tehnyt jo matkaa itsensä kanssa ja kohdannut varjojaan ja pyhyyttään. Naiselle, joka on kyllästynyt olemaan liikaa tai liian vähän. Naiselle joka on kyllästynyt salaamaan voimansa, jotteivät muut pelkäisi häntä. Naiselle, joka kaipaa toisten naisten tukea löytääkseen tiensä takaisin itseensä ja viisauteensa.

Tämä on samalla aloituspiiri Maitabasan Naisten voimavuosikoulutukselle, joka on alkamassa vuonna 2019. Jos siis haluat esimakua myös omasta potentiaalistasi ja matkastasi omaan voimaasi, tule mukaan.

KOSKA: 26.-29.10.
Aloitamme perjantaina kello 18 ja lopetamme sunnuntaina kello 16.
MISSÄ: Retriitti järjestetään kurssikeskus Elontulessa, osoitteessa Merkiniementie 94, Lohja. http://elontuli.fi/nain-loydat-perille/

HINTA JA VARAUS
Opetus early bird 220 eur 1.10 aamupäivään mennessä, tämän jäkeen 270 eur. ja Maksu maksetaan Maitabasan Holvin verkkokauppaan: TIETÄJÄNAISTEN PALUU – NAPPAA OMA PAIKKASI TÄSTÄ

Ruoka + majoitus 150 eur maksetaan suoraan Elontulen tilille.
Maksutiedot täältä: http://elontuli.fi/ilmoittautuminen/

Maksua ei palauteta, mutta voit siirtää paikkasi ystävälle.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

OHJELMARUNKO

Perjantai
18-21 Laskeutuminen ja avauspiiri

Lauantai
7-8.30 aamuharjoitus
8.30-10 aamupala ja vapaa-aika
10-13 työpaja
13-16 lounas & vapaa – aika
16-19 työpaja
19 – 21 illallinen ja vapaa – aika
noin 21-22.30 iltaohjelma
23 hiljaisuus

Sunnuntai
7-8.30 aamuharjoitus
10-13 työpaja
13-14 lounas
14.30-16 loppupiiri

OTA MUKAAN:
oma pyyhe ja lakanat (Mikäli tarvitse lakanat, niiden vuokraushinta on 15 euroa), juomapullo, lämmintä päällepantavaa, liikkumista varten mukavat vaatteet, jotain juhlallista päällepantavaa, ulkoiluvaatteet, rumpusi, kivesi, viisautesi ja itsesi sellaisena kuin olet.

Viikonlopun ohjaa tietäjänainen, ihminen, nainen, noita, feminiinisen tietoisuuden matkaopas, inhimillisen henkisyyden opettaja ja oppilas, totuuden palvelija, elämän ihmettelijä ja Maitabasan perustaja. Elän niin kuin “opetan.”

Lämpimästi tervetuloa noitapiiriin!

Rakkaudella,

Anu Ramjas

MAITABASA
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-

Facebook: Maitabasa
Instagram: Anu Ramjas