Maitabasa Jooga

Kundaliinijooga

Kundaliinijooga on mieltä ja kehoa voimistavaa, dynaamista ja samalla meditatiivista joogaa. Se kehittää fyysistä kuntoa, notkistaa, rauhoittaa, lievittää stressiä ja syventää itsetuntemusta. Sitä kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi ja sen voima on kokemuksessa. Kundaliinijoogassa yhdistyvät hengitys, asana- eli liikeharjoitukset, mantrat eli äänivärähteet, rentoutus ja meditaatio. Harjoittelussa liikutetaan kehoa monipuolisesti ja erityisesti selkärangan liikkuvuuteen kiinnitetään huomiota. Kundaliinijooga tasapainottaa myös kehon, mielen ja sielun yhtenäisyyttä. Se lisää rauhan tunnetta ja tahdonvoimaa sekä vahvistaa hyvää oloa ja selkeyttää mieltä. Pyrkimyksenä harjoituksessa on poistaa erilaisia kehon ja mielen esteitä energian esteettömälle virtaukselle. Samalla harjoitus auttaa kääntymään sisäänpäin ja pysähtymään kiireen keskellä, minkä vuoksi kundaliinijoogaa kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi.

Samalle kundaliinijoogatunnille voivat osallistua niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin joogit. Kyseessä on ryhmässä tehtävä yksilöharjoitus, mutta ryhmä lisää oman harjoituksen vaikuttavuutta. Jokainen tunti on erilainen. Kundaliinijooga sopii kaikille, mutta ei ole kaikkia varten. Tule rohkeasti kokeilemaan, miten se sinulle resonoi!

Lue omakohtainen kokemukseni kundaliinijoogasta blogista: pistetäänkö herskaa suoraan suoneen

SEURAVAA KUNDALIINJOOGAN KURSSI PORVOOSSA:  Marraskuun RENTO MINÄ
http://www.maitabasa.com/event/marraskuun-rento-mina/

Maitabasa Intuitive Flow

Tämä joogamuoto sopii erityisen hyvin sinulle, joka kaipaat lisää virtaavuutta, feminiinistä energiaa, vapautta, sulavuutta, lempeyttä, voimaa sekä venyvyyttä kehoosi sekä yhteyttä itseesi ja muihin.

Tunnin aikana avaamme kehoamme monipuolisilla virtaavilla venytyksillä (Shakti Stretching ®) ja yhdessä loppurentoutuksen ja meditaation myötä siirryt kireydestä kohti eläväisyyttä ja suorittamisesta kohti läsnäoloa. Tunti sulattaa kauniilla ja lempeällä tavalla myös mahdollisia tunnelukkoja ja pehmittää kontrolloivaa ja stressaavaa mieltäsi. Kaunis musiikki johdattaa sinut syvälliselle matkalle, jonka värähtely auttaa nostattamaan energiaasi. Tunnilla painotetaan hengitystä ja tämän yhdistäminen virtaavaan liikkeeseen luo ympärillemme meditatiivisemman ja tietoisemman tilan. 

Shakti venytykset® sisältävät energiakanavia avaavia, kehoa sekä lihaskuntoa vahvistavia ja voimistavia liikkeitä. Ne pohjautuvat Sara Avtarin kehittämään Shaktitanssiin®. Maitabasa Intuitive Flow joogassa tehdään myös muita venyttäviä ja kehoa huoltavia harjoituksia. Jokainen tunti on erilainen ja tunti syntyy intuitiivisesti, ryhmän sen hetkisen tarpeen pohjalta.

Smile in adversity; that is the first lesson. – Yogi Bhajan

Löydä lisää tilaa, rauhaa ja levollisuutta arjen keskelle Maitabasa Joogan avulla.

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-