JOOGAN, TANSSIN JA TANTRAN TAIKA

Maitabasa Love saattaa kääntää elämäsi ylösalaisin, sekoittaa totuttuja tapojasi ja uskomuksiasi, ravisuttaa tunteitasi, kehoasi ja mieltäsi, jotta lopulta löydät elämästäsi aidon kipinän ja virran.

Mitä löytyy mielestäsi, entä sen takaa? Kuka ja mikä sinua ohjaa? Miten vapautua kärsimyksestä, levottomuudesta, ahdistuksesta ja stressistä? Voiko niistä vapautua, vaikkei elämässä mikään muuttuisi ulkoisesti? Miten oppia luottamaan, rauhoittumaan, olemaan läsnä kehossa ja nauttimaan siitä? Näihin kysymyksiin saat tukea Maitabasa Loven avulla.

Lämpimästi tervetuloa Maitabasan eheyttävään ja elävöittävään joogan, tanssin, tantran maailmaan, jossa avaudumme elämänvoimallemme ja rakkauden virralle meissä. Maitabasassa traditioita yhdistellään kutoen eri puoliamme yhteen eheäksi kokonaisuudeksi, hämähäkinverkon tavoin.  Maitabasa Love perheen avulla tulet tutustumaan itseesi ja sisimpääsi hyvin kokonaisvaltaisesti. Kaikkiin harjoitusmuotoihin kuuluu meditaatio, mielen aaltojen rauhoittaminen ja egon vallan vähentäminen. Ennen kaikkea vapautat niitä mielesi ja kehosi lukkoja, jotka estävät rakkauden ja totuuden virtaamisen sisälläsi.

Maitabasa Love tähtää mielen, kehon ja sielun liittoon sekä siihen, että sinä voit arjessasi ja elämässäsi kokonaisvaltaisesti paremmin. Kun joogan, tantran ja tanssin osa-alueet yhdistetään, syntyy kokonaisempi, aidompi ja eheämpi ihminen. Tähän liittyy tunteminen, inhimillisyys ja tietoisuus, jumalallisuus ja ihmisyys, valo ja varjo, läsnäolo ja virtaus, seksuaalisuus ja henkisyys, sekä feminiinisyys ja maskuliinisuus keskeisellä tavalla.

Maitabasa Love perheen työkaluja käytetään lähes kaikissa Maitabasan koulutuksissa yhdessä tai erikseen tukemaan matkaasi ja henkistä kasvuasi. Niihin kuuluvat kundaliinijooga, Maitabasa Intuitive Flow jooga, Shaktitanssi ®, Maitabasa Soul dance sekä tantriset harjoitteet.
Monissa hengellisissä perinteissä seksuaalisuutta yritetään välttää, tai se jopa tuomitaan likaiseksi ja pahaksi, mutta Maitabasan suosimassa tantrassa seksuaalisuus nähdään puhtaasti energiana, jonka avulla myös rakastelusta valjastetaan henkisen kasvun työkalu. Ja miksipäs ei nautintoa voi elämässä myös lisätä, kun sen takana virtaa rakkaus!

Löydät Maitabasa Love perheenjäsenistä omat kuvauksensa vetovalikon alta.

Maitabasa järjestää erilaisia työpajoja ja viikkotunteja ryhmille ympäri vuoden. Syksyllä 2018 alkaa kundaliinijoogan säännöllinen opetus Open Yoga Porvoossa seitsemän viikon intensiivimatkana ja jatkossa työpajoja järjestetään myös Helsingissä. Tilauksesta työpajat onnistuvat myös muilla paikkakunnilla, voit tilata sellaisen vaikkapa ystäväporukallesi. Voit tutustua tuleviin työpajoihin ajankohtaista osiossa.

Eheytä itsesi henkiin. Kurkista sisimpääsi. Sukella jumalaiseen tietoisuuteen. Avaa itsesi rakkaudelle.

Maitabasa Love tähtää mielen, kehon ja sielun liittoon sekä siihen, että sinä voit arjessasi ja elämässäsi kokonaisvaltaisesti paremmin.

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-