Jokaisen voimallisen naisen rinnalla -on toinen nainen!

 

Vaikka kaikkien on asteltava omat askeleensa, matka omaan voimaan ei onnistu täysin ilman tukea. Niimpä Naisten voimavuoteen on osallistumassa kaunis ja upea joukko ihmisiä. He ovat ihmisiä, jotka ovat tukeneet ja inspiroineet minua tavalla tai toisella.  Esittelyvuorossa ensimmäisenä Hanne Aura. Hanne tupsahti rinnalleni työpariarvonnassa shamaanirummun valmistusleirillä. Viikon myötä kirkastui, että näitä naisia ei elämä tuonut yhteen täysin sattumalta ja tämän duon voima ja kyky kannatella itseään ja tukea toinen toisiaan oli vailla vertaa. Ja nyt tämä tuki on Naisten Voimavuosikoulutukseen osallistuvien käytössä.
Hanne siis toimii Naisten voimavuoden opetuksen tukiparina- ja pilarina suurimmassa osassa koulutusviikonloppuja. Hanne on taustaltaan psykiatrian ammattilainen, mutta nykyisin enemmänkin kehoyhteyden sanansaattaja, henkisen polun kulkija ja tietäjänaisoppilas – itsekin siis matkalla suurempaan ymmärrykseen pienin askelin.  Tutustu Hanneen lisää.

Minä matkalla minuksi ja samalla pisaraksi valtamereen

Alle kouluikäisenä matkasin isoäitini matkassa luonnossa. Hän kertoi minulle luonnon ihmeistä, kasvien parantavasta voimasta. Samalla hän istutti minuun tietäjänaisen siemenen ja luontoyhteyden. Valitettavasti yhteys katsesi mummon kuollessa ollessani 8 vuotias. Surun koteloin syvälle kehooni ja samalla hautasin ymmärtämättäni yhteyden universumiin. Syntymälahjaksi olin myös saanut häpeän olemassa olostani, jonka talletin sieluuni totuutena ja yhdistin minuuteeni.

Kasvoin miellyttäjäksi ja suorittajaksi, ajoittain viihdyttäjäksikin. Opin saavani huomiota ja hyväksyntää muista huolehtimisen sekä hoivaamisen kautta. Kasvoin näennäisen harmittomaksi. Murrosiänkin ohitin helposti. En oppinut pitämään puoliani, ilmaisemaan kiukkua saati raivoa. En oppinut tunnistamaan omia rajojani, minun rajani sai ylittää, mutta myös itse olin taitava toisten rajojen ylittäjä. Ylihuolehtiva, kontrolloiva, manipuloiva, mielistelevä ja toisaalta lämmin, ystävällinen, avulias ja luotettava. Koin usein olevani liikaa- liian eloisa, liian innokas, liian äänekäs, liian riehakas. Opin pienentämään itseni ja olemaan tavoittelematta liian suuria – uskoin omiin ajatuksiini. En uskaltanut tahtoa ja tavoitella, katselin elämääni hieman sivusta. Ongelmaksi tuli ihmissuhteet, joissa toisella ei ollutkaan samoja kutsuvia haavoja kuin itselläni. Sisälläni kyti raivoisa ja sureva pieni tyttö, joka ei ollut tullut nähdyksi, saati hyväksytyksi. Ihan kuin oman sukuketjuni kymmenet naiset ennen minua.

Opiskelin ammattiin, jossa sain auttaa itseäni auttamalla muita. Vaikka olin työssäni hyvä, niin aina koin riittämättömyyttä, koska hain eheytystä omalle tyhjälle kohdalleni. Aidosti uskon monen saaneen suuren avun, vaikka oma tyhjä kohtani säilyikin aukkona. Työn kautta ja vuoksi olen päässyt työstämään itseäni monin erilaisin tavoin, mutta useimmiten sanojen kautta. Sanoilla on valtava merkitys ja asioiden tiedostaminen on erittäin tärkeää, mutta niiden avulla pääsee vain tiettyyn tasoon ja syvyyteen. Lapsuuteni kokemuksien aikaan sanallinen kehitykseni ei ollut vielä sillä tasolla, että olisin voinut niitä sanoin vapauttaa.

Yhteys syvempään kokonaisvaltaiseen eheytymiseen alkoi voimistumaan, kun noin 15 v sitten löysin toiminnalliset työtavat, joissa ihmisen koko minä pääsee mukaan. Sen jälkeen pikku hiljaa tulikin ongelmaksi ihmissuhteet, jotka edelleen hakivat vanhaa haavaani enkä vielä osannut muuttaa suuntaa, vaan ahdistus ja tyytymättömyys kasvoi. Viimeisen kolmen vuoden ajan olen matkannut takaisin kohti isoäitiäni, sukujeni traumoja, naisketjun kokemuksia, omia soluihini syöpyneitä muistoja. Suurin haaste on jatkuvasti pään ohittamisessa, egon rauhoittamisessa. Mitä syvemmälle itseeni pääsen sitä huolestuneempi mieleni ja maskuliininen puoleni on yrittäessään suojella kymmenien vuosien salaisuuksia. Kehoyhteys onneksi vahvistuu koko ajan ja samalla mielikin pääsee rentoutumaan ja luottamaan minuun itsenä.

Itseeni sukeltaessa olen löytänyt myös takaisin mummoni ja tietäjänaisen siemenen äärelle. Olen matkallani kohdannut uskomattoman hienoja, rakastavia, avoimia ihmisiä. Saanut tavattoman paljon hyväksyntää, jotta olen pienin askelin voinut itsekin hyväksyä todellisen minäni kaikkine puolineen ja askel askeleelta astua omaan totuuteeni ja samalla voimaani. On niin uskomattoman paljon enemmän kuin olen luullut kaikki nämä vuodet. MInässä on myös tietäjänainen, vahva ikiaikainen viisaus ja samalla ymmärrys, että minä on vain mitätön hippunen universumissa. Tämä ristiriita rauhoittaa parhaiten egoani – kaikki oleva voi olla yhtä aikaa ja minun tehtävä on vain olla. On ollut kiehtova, suorastaan maaginen matka saada tutustua todelliseen itseensä sekä samalla ympärillä laajenevaan todellisuuteen.

Tunnen suurta kiitollisuutta kanssamatkaajilleni; ihanalle siskolleni, joka minut alunperin houkutteli tälle matkalle, oppiäidilleni Kaisalle, kaikille upeille sisarille ja veljille, shamaaneille, opettajille, keijukaisille ja peikoille, valolle ja pimeydelle, esiäideille, arkkityypeille, voimaeläimille ja henkioppaille ja rumpuni syntymatkalle, josta löysin upean kätilöni, sekä tietenkin rummulleni ja rumpuni sisarelle.

Saatuani ja koettuani näin valtavasti itse, olen valmis jatkamaan matkaani myös sinun rinnallasi ja tukenasi kasvaessasi omaan todelliseen voimaasi upea voimanainen <3

Kiitollisena Hanne

HAKU naisten voimavuosikoulutukseen on nyt käynnissä!
Lue lisää ja hae mukaan: Naisten Voimavuosi 2019
18.12.2018 mennessä hakeneille ja koulutukseen hyväksytyille 200 euron etu.
Koulutus alkaa helmikuussa 2019 ja loppuu joulukuussa 2019 ja koulutus muodostuu lähiopetusjaksoista. Koulutus on ainutlaatuinen kehollinen, henkinen ja sielullinen matka naisen piilotettuun voimaan.