NAISTEN VOIMAVUOSI

HAKU KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.

—————-

 • Rakastu itseesi
 • Ota askeleita lähemmäs sitä, kuka aidosti olet
 • Haasta häpeäsi, arvosta itseäsi
 • Rakastu epätäydellisyyteesi ja keskeneräisyyteesi
 • Opi kommunikoimaan totuudestasi käsin
 • Kasvata yhteyttäsi intuitioon, syvään näkemiseen ja kohtusi viisauteen
 • Kohtaa sisäinen villikkosi ja lopeta itsesi pienentäminen ja muiden miellyttäminen
 • Herätä kehoyhteytesi ja kehosi sensitiivisyys ja sensuaalisuus kosketuksen ja liikkeen kautta
 • Syvennä  kykyäsi ottaa aidosti vastuu itsestäsi olematta kaikkivoipainen
 • Ymmärrä mielesi ja egosi pelit ja dynamiikka ja vapaudu niistä asteittain heräämisen polulla
 • Kävele varjojasi kohti
 • Vapauta kehostasi traumoja solutasolta asti ja integroi suurempi vapaus olemukseesi
 • Opi rakastamaan totuutta ja laskemaan irti tarinoistasi ja ulkoa opituista malleista
 • Avaudu herkkyydellesi, naiseudellesi ja jumalaiselle luomisvoimallesi ja uskalla elää siitä käsin maailmassa, joka ei sitä vielä tue
 • Tunnista rajojasi ja harjoittele niiden asettamista ja rikkomista rakkaudesta käsin
 • Eheytä maskuliininen puolesi ja tule kokonaiseksi
 • Löydä se käsittämätön eheytymisen voima, joka naistenpiirissä piilee ja opi fasilitoimaan itsekin piirejä tai syvennä jo olemassaolevaa kokemustasi
 • Ole se muutos, jonka maailmassa haluat nähdä

Nainen, oletko valmis aloittamaan matkan todelliseen voimaasi, astumaan pyhän naiseuden upealle polulle?

Matka kokoNaiseksi, matka omaan voimaasi

Naisten voimavuosikoulutus pureutuu syvälliseen ja transformoivaan matkaan, mikä naisen on tehtävä astuakseen täyteen voimaansa. Koulutus tukee prosessia, jossa todellinen, piilotettu voima asettuu takaisin kehoon juuriaan myöten. Matkan myötä nainen oppii luottamaan omaan sisältäkumpuavaan viisauteensa, arvostamaan todellista itseään ja avaamaan niitä tukoksia, jotka estävät energian ja rakkauden virtaavuuden. Koulutus tukee henkisen heräämisen prosessia, aitoutumisen ja herkkyyden matkaa, feminiinisen viisauden, naisen kehon sekä  naisen maasta asti kumpuavan voiman arvostamista, sekä kokonaiseksi naiseksi kasvamista. Naisten voimavuosi avaa sinussa ovia, joita yhteiskunta tai ehkei kukaan ole naiseudesta sinulle opettanut. Sen pyrkimyksenä on tukea sinua,  jotta voit olla aidosti vapaampi nainen, sisar, äiti, kumppani ja ihminen, joka elää omasta totuudestaan ja viisaudestaan käsin.

Sitoutumalla itseesi, ryhmään ja koulutukseen koko vuodeksi saat valtavasti enemmän tukea matkallesi. Samalla prosessisi pääsee rauhassa syvenemään ja etenemään. 

Vuoden aikana tutustumme siihen, mitä tarkoittaa pyhä feminiininen johtajuus (Sacred Feminine Leadership) muun muuassa Lilithin ja Maria Magdalenan arkkityyppien avulla. Pureudumme seksuaalisuuteen, naisen kehollisuuteen ja naiseuden moninaisiin puoliin, henkisiin oppeihin ja henkiseen matkaan, energiakeskuksiin, uskomuksiin, mielen ja egon toimintaan, häpeän ja pelkojen kohtaamiseen, tunnetyöskentelyyn, erilaisiin energioihin ja lopulta myös terveen maskuliinisuuden eheyttämiseen meissä.  Sisällytämme matkaan varjotyöskentelyn, sisäisen lapsemme ja katsomme pimeään poistaaksemme tukoksia rakkauden ja totuuden tieltä.

”Naisten voimavuosi pureutuu kaikille tasoille -fyysiseen, psyykkiseen, emotionaaliseen  ja energeettiseen”

Työkaluina matkallamme ovat mm. tantriset ja terapeuttiset harjoitteet, sisäisen ohjauksen matkat, seksuaalisuus, modernin psykologian raamit, kehollisuus, liike ja tanssi, kundaliinijoogan tasapainottava ja voimistava vaikutus, hengitys ja meditaatio,  henkiset opit, naisen kehon unohdettu viisaus, ei-tietäminen, shamaanien voima, noitien viisaus, villin naisen paluu, oman äänen parantava voima sekä perhekonstellaatiotyyppiset harjoitteet. Nämä kaikki auttavat sinua avautumaan, kohtaamaan itseäsi, herkistymään ja eheytymään, sekä lopulta voimaantumaan.

Kukaan ei voi tehdä tätä matkaa puolestasi, mutta ryhmän tuki ja sitoutumisesi auttavat sinua valtavasti.

KENELLE?

Koulutus soveltuu sinulle nainen, joka olet jo tehnyt tutkimusmatkaa itsesi kanssa ja haluat sitoutua siihen vielä voimallisemmin ja sukeltaa entistä syvemmälle. Haluat kasvaa naiseksi, joka ei anna  yhteiskunnan normien rajoittaa sisimpäsi valoa  ja todellista voimaasi. Olet valmis kohtaamaan aidon itsesi ja naisen sinussa syvällisesti, kasvamaan kokonaiseksi.

Koulutusta ei suositella, jos olet raskaana, sinulla on epilepsia, sydänsairaus tai vakava mielenterveydellinen sairaus tai olet toipumassa leikkauksesta. Epäselvässä tapauksessa, kysy lisätietoa.

Vuoden jälkeen et ole enää sama kuin tälle polulle lähtiessäsi. Et tule olemaan valmis, mutta tulet valmiimmaksi kohtaamaan elämäsi haasteet ja saat arvokkaita työkaluja loppuelämäsi tueksi.

NAISTEN VOIMAVUOSIKOULUTUKSEN KOKONAISUUS  JA ELEMENTIT

OPETTAJA/ FASILITAATTORI
Pääfasilitaattorina Anu Parviainen, henkisen kasvun valmentaja, ICF-sertifioitu Coach, ETM, Kundaliinijoogan ja Shaktitanssin opettaja, energiahoitaja, tantrafasilitaattori, intuitiivinen näkijä, muusikko, henkisen polun oppilas ja opettaja ja Feminiinisen johtajuuden palvelija. Apuparina ja tukijana pääosissa koulutusta Hanne Aura. Lue Hannesta lisää tästä.

”Pääpaino koulutuksessa on poisoppimisessa, jotta muistat, avaudut ja löydät omat vastauksesi ja totuutesi sekä kaiken alla odottavan piilotetun voiman. Pyrin fasilitoimaan tilan, jossa voit kohdata esteesi, integroida itseesi eri puoliasi ja lopulta hyväksyä itsesi kokonaisena, upeana naisena. Vaikka koulutus avaa varmasti uusia inspiroiviakin puolia sinusta, se ei pyri tekemään sinusta kuitenkaan parempaa naista tai ihmistä, vaan sen pyrkimyksenä on auttaa sinua kasvattamaan rakkautesi ja hyväksymisesi voimaa ensin itseesi ja sitä kautta ympäristöösi. ” 

HAKEMINEN / LISÄTIEDOT

info@maitabasa.com

Naisten voimavuosi voimistaa sidettäsi naiseuteen ja toisiin naisiin. Loistetaan yhdessä!

Avaudu todelliselle viisaudellesi ja löydä tiesi naisen piilotettuun voimaan!

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-