MAITABASA TANSSI

Keho reagoi stressiin, liialliseen ajatteluun ja suorittamiseen menemällä epätasapainoon ja lukkoon. Alamme pienentämään ja kaventamään itseämme sekä kontrolloimaan tekemisiämme. Elämä ja energia lakkaavat virtaamasta kauttamme, tunteet varastoituvat ja patoutuvat aiheuttaen turtumista ja kireyttä. Hukkaamme osan itsestämme, osan siitä virrasta, joka antaa meille elinvoimaa. Mikä siis avuksi?

Erilaiset tietoisen tanssin muodot ovat antaneet minulle valtavasti voimaa, energiaa ja iloa. Ne ovat olleet kanavia matkani varrella, joiden avulla olen voinut ilmentää syvintä itseäni, aitouttani ja luovuuttani vapaasti, sydämen ohjaamana. Samalla kaikki, mikä haluaa päästä kehosta ulos, kuten tunteet ja kehon tai mielen esteet, tulevat luonnollisella tavalla vapautetuiksi. Olen tanssinut koko elämäni erilaisia lajeja aina baletista afroon, mutta suurinta iloa olen saanut vapauden ja tietoisen tanssin opettamisesta. Tämän vuoksi olen päätynyt fasilitoimaan tätä tanssin muotoa vuodesta 2004 lähtien ja näin saanut olla seuraamassa sen voimistavaa vaikutusta tuhansissa ihmisissä.

Maitabasa Tanssi muodostuu joogisesta shaktitanssista ja täysin vapaasta Soul Dance:sta.

There is a shortcut to happiness, dancing is one of them”

Shaktitanssi®

Shaktitanssi on tanssin joogaa, jossa tanssi on jooginen työkalu kehon energioiden stimuloimiseen ja tasapainottamiseen sekä elinvoiman lisäämiseen. Shaktitanssissa yhdistyvät hengitys, liike, kaunis musiikki, hiljentyminen sekä rentoutuminen ja se ammentaa monista tanssityyleistä, sisältäen erilaisia vaiheita, kuten lempeitä venytyksiä, vapaata liikettä ja tanssia, meditaatio-osuuksia sekä syvärentoutumista. Ennen kaikkea shaktitanssi mahdollistaa energian vapaampaa virtausta kehossa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai tanssista. Shaktitanssi sopii miehille ja naisille, vasta-alkajille ja kokeneille.

Olen opettanut Shaktitanssia vuodesta 2004 lähtien Suomessa ja Portugalissa.

Shaktitanssista lisää: www.shaktidanceacademy.com

Maitabasa Soul Dance

On Maitabasan oma villi, herkkä, vapaa, kehoa, mieltä ja sielua voimallisesti vapauttava tanssimatka. Se ammentaa vaikutteita ekstaattisesta tanssista (ecstatic dance), biotanssista, kontakti-improvisaatiosta, 5 rytmistä, shaktitanssista, shamaanirummun voimasta, afrikkalaisista rytmeistä sekä latinotansseista. Mikä parasta, sinun ei tarvitse osata tai tietää niistä mitään!

Matkaamme musiikin ja rytmien mukana kohti erilaisia sielunmaisemia ja annamme kehomme ja sisimpämme ilmentää itseään täysin vapaasti, kontrolloimatta ja estoitta.

Anna itsellesi kerrankin lupa vapautua stressistä, estoista, tunnelukoista ja uskomuksestasi, ettet osaa tai kykene. Vapauta lukkiutunut elämänenergia, villeytesi ja herkkyytesi takaisin voimavaraksesi!

Maitabasa Soul Dance sisältää myös palauttavan rentoutuksen ja loppumeditaation, hiljentymisen. Jokainen Soul Dance -matka on erilainen, uniikki kokonaisuus ja teemat vaihtelevat. Soul Dance sopii sinulle, joka olet halukas vapautumaan rajoitteistasi ja kontrollista sekä stressistä.

Anna tanssin ja musiikin rytmien johdattaa sinut ekstaasiin ja takaisin sielusi valoon!

Soul Dance -matkoja tarjotaan työpajojen muodossa ja ne sisältyvät Maitabasan koulutuksiin. Voit tilata työpajan myös työpaikallesi tai vaikkapa polttareihin.

Tanssi ja onnellisuus yhdistyvät lantiossa. Eikä ole väliä, kumpi tulee ensin, sillä ne kummatkin stimuloivat toisiaan.

Kaikille ja kaikelle on tilaa. Kun ei ole määritelty oikeaa eikä väärää, voi vain nauttia ja antaa mennä.

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-