Maitabasa Tantra Nainen

Tantra on rakkauden ja itsensä hyväksymisen tie. Olen opiskellut tantraa ulkomaisten opettajieni opastuksella vuodesta 2014 ja sinä aikana suhde naiseuteeni on muuttunut täysin. Viimeiset kaksi vuotta olen syventänyt matkaani toimimalla myös assistenttina sellaisille opettajille kuin Komala Lyra ja Prem Santoshi Espanjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Koettuani ja nähtyäni tantran avaaman voiman, olen integroinut sen osaksi omaa opetustani naisille. Tantran avulla olen oppinut kunnioittamaan naiseuttani, seksuaalisuuttani ja kehoani. Voisin sanoa, että tantra on avannut kehoni virtaavuutta ja energiakanavia ja tämän myötä ennen kovin maskuliininen elämäni ja kehosta kokemani häpeä ovat muuntuneet aistillisuudeksi ja luovuudeksi.

Samaa olen todistanut tapahtuvan lukuisille naisille.

Tantriset harjoitteet auttavat herkkyyden valjastamisessa voimavaraksi ja avaavat meitä vastaanottamaan elämää sydän ja keho avoinna, jotta voimme tuntea olevamme täysin elossa, kokonaisina! 

Käytän retriiteillä ja koulutuksissani erilaisia tantrisia harjoitteita liittyen hengitykseen, rituaaleihin ja kosketukseen, jotta voit löytää tiesi takaisin pyhään seksuaalisuuteesi, voimaasi, villeyteesi, luovuuteesi, orgastisuuteesi, rentouteen ja ennen kaikkea itsesi kunnioittamiseen. Opettelemme nähdyksi tulemista ja päästämme irti sukupolvien taakoista ja uskomuksista. Pyrin luomaan turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa voit kohdata itseäsi juuri sen verran kuin olet valmis. 

Usein tantra yhdistetään seksiin. Opettamassani tantrassa ei kuitenkaan ole kyse seksistä sen yleisessä merkityksessä. Tantra on rakkauden tie ja polku kaiken hyväksymiseen. Tantrassa yhdistyvät sekä seksuaalisuus että henkisyys, jumala ja ihminen, eläimellisyys ja pyhyys. Tantra auttaa sinua kohtaamaan itsesi ja vapauttamaan kehoon varastoituneita lukkoja ja häpeää. 

Maitabasan tantrassa seksuaalisuus nähdään puhtaasti energiana, jonka avulla myös rakastelusta valjastetaan henkisen kasvun työkalu.

Nautintoa voi elämässä lisätä rajattomasti, kun sen takana virtaa rakkaus! 

Maitabasa Tantra Nainen on osa Naisten Voimavuosi koulutusohjelmaa.

Kun nainen löytää yhteyden omaan vaistonvaraiseen olemukseensa, hän lakkaa etsimästä toisten hyväksyntää ja järkeilemästä elämän mysteerien edessä. Hän elää luovasti ja sitoutuneesti omassa voimassa omaa olemustaan anteeksi pyytelemättä.

Tytöt kilpailevat keskenään, vertailevat ja arvostelevat, mutta aidot NAISET tukevat ja voimaannuttavat toisiaan, ehdoitta. Suomi ja maailma tarvitsee kipeästi meitä, aitoja naisia.

Maitabasa
-Anna elämäntuulen kuljettaa sinua-